Helmikuun Premiere!

1.2.2011

Tänään tuli postipojan mukana taas postia Stockmannin kanta-asiakkaille. Helmikuun eduissa ei ollut mitään mielenkiintoista, mutta mukana tulleessa Premiere -lehtisessä sitäkin enemmän. Tämä kyseinen mainospaketti on ainoa laatuaan, jota luen säännöllisesti. Kaikki muut mainoslehtiset menee avaamatta suoraan lehtikeräykseen. Mikä on kyllä sinänsä sääli mainostajia kohtaan..


Alla kuvassa näkyvä Gantin beigen värinen mekkohan on kuin tehty minulle! Eikä sininen kiva, kepeä merimieshenkinen neuletakkikaan ole huono vaihtoehto sen päällä. Voisin ostaa asun tuommoisenaan. Gantin mekkojen mitoitus on muuten ihan täydellinen minunmalliselle tapaukselle.


No sitten. Alakuvassa keskellä tuo raidallinen, röyhelöinen Ralph Lauren paitapusero on tismalleen sama, kuin mitä esittelin lokakuussa blogissani täällä. Oma vastaava on sinisen eri sävyillä ja täytyy sanoa, että se on ollut viime syksyn ehdoton lempparini työvaatteena. Ostin sen USA:sta ja maksoin siitä muistaakseni noin 60 usd. Tämänkin version voisin käydä ainakin katsastamassa Stockmannilla. Siellä röyhelöpaidan hinta näyttää olevan 110 eur, tosin mukana tulleella alennuskupongilla saa 20 eur hinnasta pois.


Kolmas aivan ihastuttava kokonaisuus on kuvassa toiseksi viimeisenä näkyvä beige, satiininen jakkupuku. Ja nuo jakkupuvun kanssa olevat D&G nuden väriset kengät vaikuttaa aika täydellisiltä, hintaa lukuunottamatta. 299 eur on kyllä hiukan liikaa perusavokkaista! Sikäli mikäli ne on perusavokkaat, täytyypä käydä katsastamassa nekin.

Lähden muuten viikonloppuna pistäytymään Kööpenhaminassa kansainvälisillä muotimessuilla. Siitä kuulette lisää joskus ensi viikolla, ellette peräti sunnuntaina. Ihan mielenkiintoista saada tuntumaa jo ensi syksyn ja talven trendeihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.